Älvor, kaniner och Iron Man.

Den här helgen har verkligen andats halloween. Direkt efter skolan i fredags så bar det av till Jenny för att fixa sig inför en helkväll med skojj.
Vi började med att inhandla lite grejjs på stan innan vi for vidare till Jenny och fixade kläder, smink och hår. Det var riktigt roligt att pyssla litegrann, det gör man inte så ofta längre. När man var liten pysslade man hela tiden, men nu har man ju aldrig tid.
När vi var färdiga såg vi alla tre ut som riktigt häftiga älvor. En havsälva, en skogsälva och en blomälva, gulligt värre!

           
                                     I full schå med att locka håret

           
                                                  Jag och Sofia

           
                                          Min älvsminkning på Sofia
            
           
                                   Jennys häftiga skogsälvsminkning

           
                                Jag, Jenny och Sofia som fullfärdiga älvor

Vi åkte först till Linnea W i klassen där vi träffade lite folk, pratade och hade det allmänt trevligt. Därifrån begav vi oss till fots till Stat.
När vi kom dit var det inte allt för många människor där, helt perfekt för att svänga loss på dansgolvet. Men allt för snart blev det proppfullt med människor och ruskigt trångt. Dem skulle verkligen kunna införskaffa ett större dansgolv.
Men roligt var det! Något annat som var roligt var att det var så många som hade klätt ut sig och lagt ner tid på sin outfit. Där fanns alla möjliga varelser från älvor, läskiga kaniner och Iron Man till creepy hästar, sailorkvinnor och ketchupflaskor.
Dessutom var all pynt runtomkring riktigt häftig. Dödskallar, pumpor, ljus och skellet samt spindelnät som hängde från ljuskronorna. Ruskigt coolt!

Lördagen blev också fylld med Halloween, då det var Halloweenfest hos Julia. Där blev det en hel del musiklyssnade, prat och helt underbara charader. Kvällen blev inte allt för lång för mig och Jenny då vi var rätt slitna. Men vem säger att man inte kan ha kul för det!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0