Cute Coke

Regn, regn och åter mer regn. Börjar fundera på om man någonsin kommer få se solen igen. Suck... blir så himla trött i det här grådaskiga vädret. Sov därför skit, skit, skiitlänge idag. Det vill säga till halv elva!!!

Sen for man och hämtade bror åpa skolan för att sen hämta hans back av minicolas som han tydligen vunnit från ICA. Sjukt gulliga burkar. Jag fattar inte inte varför alla företag satsar på att göra allt i småförpackningar. Det är ju mycket roligare att dricka ur eller äta ur när det är smått och gulligt. Minns när jag var liten och vi var på en restaurang och man fick en jätteliten kaviartub, jag menar jag sparade den så länge (för jag tyckte den var så gullig) att kaviaren blev oätbar. Haha! Intresseklubben antecknar...

           
                                               Jag och gullig cola

Var på nya bodyjamreleasen idag. Lite funk över det hela.. tydligen. Vet inte riktigt om jag kände funket, men releasen var kul ändå. Det blir nog roligare när man får till rörelserna så man slipper stå där som nått fån och klia sig i pannan, haha...

           
                       Det är den här releasen som körs på korpen för tillfället

Ny kalufs

Nu har jag bakat än en gång. Den här bakstunden resulterade i ännu ett bröd. Jag försökte mig nämligen på att göra en formfranska eller fralla eller hur man nu vill säga. Det är första brödet som jag måstat jäsa. Men det gick helt okej ändå. Däremot så hade jag i fullkorns vetemjöl istället för vanligt, så det blev inte riktigt som jag trodde. Men nästa gång då ska jag göra äkta fralla! Med svarta vallmöfrön, för det är så det ska vara.

           
                                                 Min fullkornsfralla

Besökte även frisören idag. Älskar att vara hos frisören. Bästa är när man får sån där hårmassage när de tvättar håret, då är jag i himlen. Haha! I alla fall så blev det en genomklippning och några ljusa slingor. Härligt!

           
                      En gammal bild men frisyren liknar min nuvarande

More bread to the people

Nu är sommarlovet slut för de allra flesta, men inte för mig! Det har bara börjat! Har ju jobbat hela sommaren men nu är jag ledig ett tag! Det är helt fantastiskt! Nu fyller jag dagarna med saker som jag VILL göra och inte saker som andra säger att jag MÅSTE göra. Känner jag för att ligga i soffan och läsa en bok hela dagen så gör jag det, känner jag för att städa hela huset så gör jag det, känner jag för att baka så gör jag det, känner jag för att träna så gör jag det. Äntligen får man bestämma över sitt liv och jag älskar det!

För någon dag sedan bakade jag mitt första bröd. Det blev riktigt bra och jag ger mig själv många vuxenpoäng.

           
                                        Ett gott frukt- och nötbröd.

Bakade även blåbärsmuffins för ett tag sen också, med egenplockade blåbär. 

           
                                         Blåbärsmuffins i mitt minitårtfat

Nu väntar jag bara tills vi ska fara med familjen till FLORIDA!! Det kommer bli awesome! Funderar på att göra ljusa slingor i håret innan vi far så man får så där riktigt sommarblont hår. Just nu har min kalufs nästan helt fått tillbaka min vanliga blonda hårfärg efter min toning i vintras men underhåret är fortfarande mörkare.

  Såg ut som en Oompa Loompa  När jag tonade håret såg jag ut som en Oompa Loompa

           
                                        I februari hade jag gode mörkt hår

Hoppas ni andra också har det lika bra som jag, vad ni nu än gör!

RSS 2.0