Familjetradition

Varje höstlov ordnar jag och lillebror en halloween-middag för mamma och pappa. Det vart lite stressigt men allt som allt gick det bra! Lyckades skrämma mamma riktigt ordentligt i år.

Meny Halloween Middag

Förrätt: Rostbiff, soltorkade tomater och svamp på salladsbädd toppat med pumpakärnor

Huvudrätt: Rödlöksmarinerad kycklinfilé med ris och ädelostsås

Efterrätt: Hallonsorbet / Spökcupcakes



Buuuuu!


Framtidsplaner?

Har just kommit hem från Rally-möte på PMS. Snacka om att man blir sugen. Nu väntar bara förar- och kartläsarutbildning i Sikfors. Vem vet, kanske finns det en framtid inom denna sport? 

  


Snor - säljes billigt

Nu är det äntligen lov, vilken lycka!!! Det var min tanke, men icke de då ska man åka på värsta förkylningen me feber, hosta och SNOR. Eftersom jag inte kunnat vara med folk så har jag fått tillbringa min tid här hemma (om jag vetat vem som smittat mig skulle den person inte levt idag), där inget någonsin händer. Vilket har lett till att jag dem senaste dagarna bara ägnat mig åt att göra mindre ansträngande åtagande här hemma. Som tillexempel; hjälpt pappa att måla pannrummet, tvättat bilen, bakat, lagat middag, städat men för det mesta såsat omkring eller sovit.

Hjälper pappa måla pannrummet 09 Tvättar bilen i garaget på pappas jobb 09

Förutom all enerverande tristess, så väcktes jag första dagen på lovet (måndag) klockan 7, av en hund (vi har inga djur) som sprang omkring i mitt rum, det visade sig vara han som håller på att fixa värmen i huset som ägde hunden som hette Vilda. Efter det bryska uppvaknandet var det omöjligt att somna om, vilket härlig start på lovet eller hur?

 

För att inte upprepa samma misslyckade dag som igår föreslog jag att vi skulle hitta på något idag och när fantasin tryter så slutade det med att vi (jag, bror å mor) for till Teknikens hus och såg såpbubble show. XD

På Teknikens hus 09

Hoppas erat lov är bättre än mitt!! 

Får det lov att vara lite variation?

Allting förändras, kanske inte alltid till det bättre men saker och ting förändras. År 2009 har hitills varit ett år då ändringar har skett för mig.

Några av dem saker jag kan komma på:
x Min syn på livet
x Mitt utseende
x Min sjuka mage
x Mina insatser i skolan
x Mina intressen
x Mina framtidsplaner

Ändå en hel del, finns säkert fler. För ett tag sen kring påsklovet förändrades mycket radikalt, till det positiva, ja det var nog den tid jag mådde som bäst (utesluten några mindre nedfall). Det höll i sig väldigt länge in på sommarlovet. Härligt! Tyvär så började skolan om och allt gick åt pipsvängen igen. Just nu känns det inte bra. Jag önskar - ber - varje dag när jag går och lägger mig att jag ska kunna ha samma diciplin som jag hade då, så jag skulle kunna få känna samma känsla som då. Det var underbart! Förutom min nuvarande brist på självbeaktning har jag genomgått något som sänkt mig ännu mer. Livet är inte väldigt härligt just nu. Förhoppnings vis håller 2009´s omväxlingar i sig, så att jag kan ta mig i kragen och komma tillbaka till var jag en gång var.

Tänk vad lite sol kan göra...


RSS 2.0