Bio för hela slanten

Nu har jag vart med Jenny och sett den nya Twilight-filmen New moon, och jag är inte besviken för ett öre över mina spenderade pengar. Men innan nästa film ska jag inte läsa boken så kanske det blir lite mer spännande, om jag nu kan hålla mig från det då böckerna är så bra!

                                                                            Ha en fortsatt trevlig helg!

New moon 09


Tisdag = Måndag

Äntligen är denna psykiskt och fysiskt uttmattande dagen över. Tisdagar är den jobbigaste dagen i veckan och den får mig att längta ohyggligt mycket till den enda anledningen som gör att jag överhuvudtaget orkar med - helgen!

Helgerna kan vara hur trista som helst, men dem är fortfarande bättre än tisdagarna. Inte för att mina senaste helger varit hemska precis.

Förrförra helgen var jag i Sikfors och tog min rally och kartläsarlicens. Det var fruktansvärt roligt! Den senaste helgen rännde jag omkring och hade det ovanligt trevligt. Nä, utan helger vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Eftersom måndagar egentligen borde vara den jobbigaste dagen i veckan så förklarar jag härmed tisdag till den officiella måndagen.

Katten Gustaf hatar måndagar så som jag avskyr tisdagar


He gave me the chills

Eftersom det är fredag och jag är nördig så var jag tvungen att sätta mig framför TVn åtminstone en stund för att se på det försvenskade amerikanska programmet idol. Jag har på senare tid ansett att idol har blivit sämre och sämre för att sångarna inte varit lika bra, men efter ikväll har jag nog anledning att reflektera över min åsikt. För när Erik Grönwall 21 sjöng "The show must go on" (en rysligt bra låt by the way) fick jag kalla kårar och rysningar över hela kroppen. Hjälp, vilken pipa! Han var enormt duktig ikväll!


Ensidig kost

När livet ger dig en sur citron,
så ska du säga: "Yes! Jag gillar 
citroner. Vad har du mer att
bjuda på?"
 

                           Henry Rollins

Nu är jag less på citroner. Jag orkar inte tugga mig igenom dem sura citronerna med den bittra eftersmaken. Jag vill ha ett liv fullt med äpplen, päron, bananer, apelsiner och en massa bär. Den här ensidiga syrliga kosten gör mitt liv besvärligt och jag har försökt/försöker verkligen men jag vet inte hur länge tilll jag ska orka. Snälla, varför kan jag inte få en söt fruktsallad?


RSS 2.0