Den hemska sanningen!

Många gånger är det jobbigt när sanningen visar sig och det brukar den göra med jämna mellanrum. Men den värsta sanningen är nog när man upptäckt att man gått omkring och ljugit för sig själv. Det var precis vad som hände mig för inte så länge sen, några timmar sen. Jag blev lite paff när jag kom på mig själv mitt i lögnen.
Eftersom jag inte kan göra något åt det förgångna så jag bestämde mig för att se till att det inte skulle hända igen, så då skapande jag mig en liten påminelse som jag hoppas kommer hjälpa mig komma ihåg mitt tidigare misstag.


                                            Att lära sig av misstag


Rymdgubbar anropar jorden...



Nu för tiden (enligt mina iakttagelser) brukar dem flesta inte lyssna på radio så mycket, undantag mig själv. Det betyder inte att jag älskar den poppiga och smöriga stilen, men jag har alltid tyckt att det varit skönt att ha radion på när man är hemma, det känns som så trevligt på något vis och mindre ensamt om man är ensam hemma.

När jag var liten älskade jag också och lyssna på radio, men kanske inte på samma sätt som nu. Nä, det som fascinerade mig var det där ljudet som kunde uppstå när man skrollade mellan dem olika radiofrekvenserna och jag var alldeles säkert på att det där ljusa skärande bruset var rymdmänniskor som försökte kontakta mig!

                                                                                                                                                        På återseende! Sara

 


RSS 2.0