När man växer upp

Idag var jag första dagen på skolan efter operation = helt slutkörd! Annars har jag idag bara varit den vuxna tonåringen jag är.
Först gick jag till banken för att sätta in min lön, sen när jag kom hem hängde jag tvätten.
Det visade sig att beställningen till klassen hade kommit så två stora backar stod utanför huset, därefter fick jag rensa i garaget för att göra plats och sen fick jag med lite hjälp av lillebror ordna upp så rätt person skulle få rätt beställning.
När jag senare satt i pappersarbete och räknade på summor kom jag fram till att jag var tvungen att kopiera kvitton hos moster och dit fick jag köra bil. Halleluja I just love it so! (Köra bil alltså). Så idag känner jag att jag har varit fruktansvärt vuxen. Men det är man ju dock snart oxå.

Författarbilden
Tiden skyndar långsamt


Ta hand om dig... för det är du värd

Man ska ta hand om kroppen, det får man höra hela tiden. På senare tid har jag försökt följa dem råden, jag har slutat äta en massa godis, vi har ätit viktväktarmat hemma och jag har tränat 5 dagar i veckan.

För några helger sedan hade jag och mamma en spa-helg, vi åt sallad såg film samtidigt som vi hade fotbad på fredagskvällen, sen på lördagseftermiddagen begav vi oss till Piteå havsbad där vi fick massage och njöt av kurbad vilket var underbart. En perfekt helg!

Just nu sitter jag i soffan som en stor buddah, känner mig inte särskilt attraktiv. I onsdags opererade jag mig och min mage är fruktansvärt svullen. Idag fick jag se mitt ärr under naveln för första gången, det såg hemskt ut. Självförtroendet skönk till underjorden. Just typiskt, jag längtar bara till allt är över. Smärtan över att vara så ful är värre än smärtan av operationsingreppet. Det kommer ta en månad sa doktorn innan jag kommer kunna komma tillbaka till min orginalstorlek. Det känns som om det kommer bli en tuff månad.



RSS 2.0