Var god vänta...

Det har varit väldigt långa stunder mellan mina blogginlägg den senaste tiden och jag är rädd att det kommer fortgå ett bra tag till. Det är nämligen så att jag har haft det ruskigt körigt med skolan och det har varit väldigt jobbigt. Jag har tillbringat min tid med skolarbete eller sömn. Så förutom att jag inte hunnit, eller haft ork till att göra något blogginlägg har jag inte heller haft något väldigt vettigt att skriva om. Det har varit så mycket att jag spenderade de två första dagarna på mitt sportlov på skolan (nörd) och gjorde projektarbete. För jag har verkligen inte hunnit med det nu när det varit så mycket annat.

Men till något roligare. I söndags var jag och Daniel ute och åkte skoter, det var riktigt roligt! Förutom att det i allmänhet är roligt och spännande att åka skoter var det ett lysande väder. Dessutom hade jag klätt mig med precis rätt mängd kläder, inte för varmt inte för kallt, vilket är en väldig prestation som därefter även förgyller upplevelsen. Hahaha! Jag hatar att frysa eller svettas - lagom är bäst! Vi åkte ändå en bit och stannade längst ut på en brygga och fikade. Mys! Dagen efter kändes det i kroppen.

Imorgon ska jag och bror till Kåbdalis och åka snowboard och kanske lite slalom. Det kommer nog bli roligt det med! Så länge som vi kommer oss dit... jag ska nämligen köra dit, men trots gps är jag osäker på att det kommer gå felfritt... nä det kommer nog gå bra! Men jag skulle uppskatta om jag kunde somna någon gång... jag brukar ofta ha svårt att somna när jag vill somna tidigt...!?

                                Jag på färjan från Polen - strax innan jag blev sjösjuk

Nu när jag ändå inte kunde somna kollade jag igenom lite gamla bilder och hittade den här. Den här kvällen kommer jag aldrig glömma. Jag och Sofia hade gjort oss "fina" för att gå på "disco" som visade sig vara ett äckligt partaj med gamla gubbar(!) vi stack så fort vi kom dit... kvällen slutade dock inte där.. nej för lilla Saras kropp bestämde sig för att bli ordentligt sjösjuk, något jag aldrig varit förut. Stackars Sofia! Aldrig har jag längtat till fast mark så mycket förut. Dessutom kan jag minnas att åka med färjan tog kring 18 timmar!!! Jobbigt värre! En kväll som började med stora förhoppningar slutade i en liten kabin och ett väldigt illamående. Kommer aldrig glömma den kvällen/natten!


RSS 2.0