Knasbollar!

Tänkte jag kunde slänga upp ett inlägg nu när jag faktiskt har lite tid! Man kan ju inte plugga jämt.. men nästan! Både igår och idag har jag spelat basket med min bror - där av rubriken, fyndigt va!...? Sen senast jag skrev så har jag ändå hunnit göra en del saker. Jag har bland annat varit till kåbdalis två gånger. En gång med min bror och en gång med skolan. Det var väldigt roligt båda gångerna!

           
                                   Jag njuter av solen i backen

           
                                  En väldigt vacker bild som Mattias tog

Jag har även varit utomlands med klassen. Nämligen till Wien. Det var en riktigt rolig upplevelse! Det var varmt och vi hade dagarna späckade med roligheter! Även de saker som kan låta ruskigt tråkigt, som att fara på museum, var riktigt intressant! Det var mycket som var annorlunda där borta. Där var tillexempel regeln störst först i trafiken som gällde. Det gick runt folk utklädda till Mozart och gjorde reklam för klassiska konserter och operor. På kvällen visades operan som pågick inne i operahuset live på en stor TV uppsatt framför operahuset - och där var massor med folk och tittade. Nämnde jag att vi hade bra väder!? Jag och Jenny åt den godaste glassen i stan tre kvällar i rad! Under resan gick jag så sjukt mycket - vi gick var vi än skulle - och därför kunde jag mig nästan se en ny muskel på mina ben när jag kom hem. Hem till kalla snöiga Piteå. Jag har jättemånga bilder från Wien - massor av bilder på mina kära vänner - men här kommer en del bilder i alla fall!

           
           TV:n utanför operahuset som visade operan live utomhus på kvällarna

           
                             Sofia, Jeff och jag uppe i Stefansdomen

           
                 Utsikten från slottet i Wien - jag och Frida gick ända dit upp (!)

           
                      Vi hittade en äkta labyrint att springa och leka i vid slottet

           
                                      Tror den hette Peters kyrkan

           
                           Jag uppe i kupolen i kyrkan på bilden ovan


Jag är sjukt glad att det börjar tina upp nu litegrann. idag grillade vi ute och åt. Härligt värre - Längtar så otroligt mycket till sommaren!

                                                          Glad Påsk!

RSS 2.0