När verkligheten talar klartext

I tisdags bestämde jag mig för att jag skulle fara och titta på rallycross, av möjligt olika anledningar. Eftersom ingen kunde skjutsa mig dit från familjen så slutade det med att jag fick åka med farbror dit. Han jobbar på Laitis och det var dem som sponsrade tävlingen vilket gjorde att förutom att jag blev bjuden på biljetten fick jag åka jättecool bil dit. (se bild nedan)

Tävlingen var spännande och jag träffade en gammal gokartkompis som var där och tävlade och han var riktigt duktig, trevligt. Men efter en stund in på min tisdagsupplevelse blev jag varse om verkligheten som gestaltade sig mitt framför nosen på mig och den talade klarext, inga undanflykter längre. Det var så lätt att drömma när saker och ting inte riktigt var klart, men när sanningen visade sig var det bara att inse fakta och gå vidare och det är precis vad jag tänker göra.

Reklambilen för Laitis

En sommar med nöje

Nu har jag äntligen fått lite ordning på mina bilder. Det tog en väldigt lång tid men det löste sig och jag upptäckte att jag faktiskt hunnit med en hel del saker redan.

Jag har varit på picknick vid vattnet med Minett och Mattias.

Jag har varit på en cykeltur med pappas elcykel runt i norrfjärden på alla platser som jag någonsin varit på - en riktig nostalgitripp.

Sen kan jag bara inte glömma Lådbilsräjset i Sikfors, där jag lyckades krascha ut från banan och där lillebror vann i barnklassen och fick första pris.

En dag for vi med familjen till Stenskär med en båt vi fick låna av farbror Signar, det var en härlig dag med sol, nästan bad och skratt.

Jag har även lärt mig, eller försökt förbättra mina skills på min alldeles egna Waveboard. Ibland går det och ibland går det inte alls - vilket jag blev varse om när jag försökte åka på bakhjulet för första gången.

Därefter har min sommar mest bestått av mitt sommarjobb, där jag mekar i gokartar, pratar norska, träffar trevliga människor, tar fram min pojkiga sida och busar och ibland får jag köra lite gokart också.

Jag har gjort en hel del mer saker också som umgåtts med vänner och bekanta, men man kan ju inte skriva om allt. Sammanfattningsvis har det varit en bra sommar hittills och jag hoppas att den fortskrider detsamma. 
                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                         Puss och Kram Sara







RSS 2.0