Fem dagar är fler än fyra händelser...

Hej hopp! Här kommer ett måndagsinlägg som innehåller skvaller om dem senaste händelserna i mitt liv.

Allt börjar med att jag lyckades på både teorin och uppkörningen i torsdags, så nu är även jag innehavare av ett körkort. Eller egentligen ett stort papper som det står körkortsbevis på, för jag har inte fixat något kort än. Men det blir förhoppningsvis snart. Måste bara ta ett sånt där foto i en apparat först.

Annars har jag varit på IKEA för tredje gången i mitt liv! Första gången var jag på IKEA i Sundsvall, andra gången gästade jag IKEA i Tjeckien när vi var där med orkestern och nu blev det en tur till IKEA i Haparanda. Det blev en hel dag där och man blev rätt trött i benen, men det verkar som jag börjar uppskatta IKEA lite mer för varje besök. Inte dåligt... eller!?

När IKEA-besöket gick mot sitt slut gjordes även ett besök på den största godisbutiken som jag sett. Släng dig i väggen lösviktshuset i Öjebyn. Här snackar vi rader med godis i alla sorter och smak. Förutom allt gott fanns här en lekpark inomhus för dem mindre. Tyvär hittade jag inte en av mina favoritgodisar, det var lite synd! Förut fanns dem på lösviktshuset, men nu har dem slutat med dem till fördel av en dålig kopia. Tråkigt!

           
                                             Fullt hus med godis   
 
           
                                  Rader med något för alla smaker

Lördagskvällen blev det kräftskivepremiär för min och min brors del. Det var lite läskigt till en början att man skulle äta något som såg så levande ut. Men efter man kommit över det och lärt sig hur man skalade dessa, så uppskattade i alla fall jag smaken. Vet inte riktigt hur det var med bror, men jag tror inte att det var några större invändningar därifrån heller.

              
                              Kräftor upplagda redo för att ätas upp 


             
                Jag myste med Selma, fast hon var inte riktigt med på noterna

           
                                      Myskatten Doris i brors famn

Dagen till ära fyllde jag på mitt korpenkort, och det kändes ofantligt härligt. Testade mig på ett spinningpass efter skolan, och jag kan säga att det kändes att det var ett tag sedan man tränat. Men det ska nog ordna upp sig efter några fler träningspass. Hade nästa glömt hur skönt det är att träna, längtar redan till nästa gång!

Det var allt från mig för den här gången. Ha de gott tills vidare!

Gokart och övningskörning

Nu har jag suttit och pluggat körteori så det kommer ut trafikregler ur öronen på mig. Precis när jag avslutat repetitionsfasen barkade programmet ihop. Gissa vem som drog en stor suck!? Ja ja, ska försöka senare och se om det funkar.

Annars har helgen varit bra! Åkte med husbilen till Umeå för att tävla gokart. Andra gången som jag kör i klassen Yamaha och första gången jag tävlar i klassen utan att det regnar. Tyvär lyckades jag inte hänga på dem allra snabbaste, men jag uppnådde mitt mål att komma första tjej och slutade som 10:a av 17. 

              
          Knasboll på väg till gokarttävling till Umeå 

Dem har gjort en ny bana i Umeå, en väldigt lång och svår. Det var inga velodromer eller backar på något sätt, men man fick ganska härlig fart mot slutet av rakan, så den var rätt okej.

Nu är det inte heller länge kvar till nästa helg. Längtar massor!!


SYTYCD

Såg nyss lite på TV och fastnade framför programmet "So you think you can dance". Ett program som jag verkligen tycker om att se. För inte allt för länge sedan, la jag ut ett klipp om en pojke som hette Kent (som var hur charmig som helst), som kom från programmets början. Men ikväll så såg jag finalen på samma säsong, och jag har inte sett några program mellan. Men ojj vad glad jag blev när jag upptäckte att en av de två finalisterna var just Kent. Förutom att han var rolig, så var han en enormt duktig dansare därför förvånar det inte mig attdet gick så bra för honom.

Något annat roligt från SYTYCD var när en dam från ett annat program som jag oftast tycker är roligt dök upp. Nu kommer det här kanske låta tantigt, men jag tycker att Ellen Degeneres är en helskön människa och en riktigt rolig programledare. Hon dansar i alla fall alltid på sin show, men nu tog hon steget längre och var med på SYTYCD och dansade. Skrattade massor inombords då jag såg dansen.

Tänkte lägga upp youtubeklippet, men då gick den inte att bädda in. Men här kommer i alla fall adressen, eller vad man nu säger... http://www.youtube.com/watch?v=TkDqDrDPDRw&feature=related

                 
                                Programledare med skön stil


RSS 2.0