Härliga människor i Brooklyn och Manhattan

Idag har jag gjort en matlista för veckan, sen har jag också inhandlat allt på listan. Klockan 12 mötte jag upp med en Au Pair som bor riktigt nära och så begav vi oss till ett Cluster Meeting. Där träffade jag andra Au Pairer som också bor här i Brooklyn. Vi åt bagels och pratade. Fick lite information om bland annat kurser och poäng av våran counselur. Efter mötet var det många som var tvungna att jobba, men jag och en annan Au Pair gick till ett ställe i närheten och satte oss ner och pratade lite. Sen tog vi subwayen in till Manhattan, strosade runt lite innan vi bestämde oss för att äta middag på ett pizzaställe. Efter det så mötte vi upp med två andra Au Pairer och så gick vi på lite affärer. Närmare klockan åtta var vi alla trötta och bestämde oss för att dra oss hemåt.
Väldigt kul att få lära känna fler härliga människor här i Brooklyn och Manhattan!
 
Gillade det här området i Manhattan - många roliga affärer
 
Åkte med ett nytt tunnelbanetåg som var mycket roligare än de som jag åkt tidigare. Det går nämligen över vattnet med utsikt över Brooklyn Bridge och Manhattan skyline. Kan säga att det var ingen dålig vy. Sen hade man ju bästa timingen. Klockan 5 då vi åkte in gick solen just ner och sen på kvällen på hemvägen lyste alla lamporna överallt så det var gode häftigt! 
 
Måste bara berätta att åka subwayen ofta innehåller någon sorts konsert eller framträdande. Människor som försöker tjäna ihop en slant. Idag tillexempel var det två killar som dansade till "oppa gangnam style" samt gjorde tricks genom att göra volter och klättra på metalstängerna i vagnen. Har filmat lite från andra gånger när människor uppträtt från subwayen eller på stationerna. Ska försöka lägga upp det på bloggen någon gång om jag lyckas. 

Kommentarer
Postat av: lena bodmark

Hej!
Oj vad du får uppleva nya miljöer. Vilka härliga bilder.Och som jag förstår så trivs du med din familj,och dina nya vänner.Ha det bra. Kram Lena

Svar: Hejsan! Ja, det är verkligen annan miljö här än någon annan jag någonsin tidigare varit. Både på gott och ont! Känner att jag får bättre och bättre relation med familjen, efter som tiden går och vi lär känna varandra mer och mer, både barnen och föräldrarna. Dem är helshyssta! Alla kompisar som jag har träffat här är jättehärliga och det känns som vi Au Pairer kommer så bra överens då nästan alla har liknade mål som vi vill uppnå genom den här resan! Kram Sara
Sara

2013-01-23 @ 20:53:49
Postat av: Farfar

Hej Sara! Vill bara tacka så mycket för vykortet du skickat. Det glädjer en gammal man att du har det bra! Kramar från farfar !!!!

Svar: Hej Farfar! Vad kul att vykortet kom fram!
Kramar, Sara
Sara

2013-01-23 @ 22:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0