Vår för New York borna och sommar för svensken

Något hände i förra veckan. Hux flux så steg värmen så in i bomben. Idag hela 23 grader. Jag som inte riktigt fattat att värmen kommit svettades sönder i långbyxorna jag tog på mig imorse. Vilket genidrag. Efter jag slutade idag sprang jag på affärer för att inhandla lite mindre varma kläder. Vet inte riktigt hur jag hade tänkt jag skulle klara sommaren med kläderna jag packat i min resväska.
 
Så vad har hänt sen jag skrev senast.. 
 
Jag har tagit mig till Brooklyns största park, som heter Prospect Park. Den är inte alls farligt långt från det jag bor, men jag har aldrig riktigt tagit mig tid att fara dit. Men nu! Och vilken park alltså. Jättefin! Senast jag tog mig dit så hade Magnoliaträd börjat slå ut, det var väldigt fint. I parken finns människor som flyger drake, spelar baseball, kastar frisbee, matar fåglarna i dammen också såg dessutom ett gäng som spelade kubb. 
 
 
I helgen skulle jag hjobbat, men fick ledigt istället. Skönt! Så på lördag mötte jag upp Alice, Sarah och Kerry utanför Grand Central. Vi hade tänkt vara med i ett kuddkrig som var på Manhattan, men när vi kom dit kände vi inte riktigt att det lockade lika mycket. Det var väldigt trångt och det såg ut som folk slog till hårt med kuddarna. Vi stannade och tittade lite men begav oss ganska snart till SOHO istället för lite shopping. 
 
Shoppade mig en mindre varm jacka
 
Då vi var helt slut av klädprovande tog vi tunnelbanan till Brooklyn. Där gjorde vi oss iordning för en kväll på Webster Hall. 
 
Fullt med dansglada folk precis som förra gången. Vi dansade och dansade, ja och inte förrän klockan 5 var jag tillbaka i min säng i Brooklyn. Drog mig inte upp ur sängen förrän efter 12 på söndagen.
 
Jo, så såg jag ju en filminspelning förra veckan. Det var när jag gick ut för att ta en kort prommis i torsdags. Det första jag reagerade över var att det stod en matvagn på gatan utanför. Det första som jag kom att tänka på var att det skulle vara något speciellt i kyrkan här bredvid, men där var inte en kotte. Fortsatte gå, nästa gata stod det tre stora lastbilar och en barack. Lastbilarna var fyllda med något som såg ut som olika typer av stativ. När jag kollar mot nästa gata lyser det som bara den. Går dit för att se vad som egentligen pågår och då hör jag en man skrika "Rehearsal". Så då fick jag fick jag svaret på min fråga. Min korta prommis tog en aning längre än beräknat, eftersom jag var tvungen att gå några extra varv runt inspelning bara för att få se lite. Försökte ta lite bilder utan att verka turistig, därav kvaliteten, men bara för att visa lite. Nog visste jag att man behövde många grejjer för att spela in en scen, men jag trodde inte det var så mycket. Och så många människor runt omkring, som inte var skådespelare utan som höll på med andra grejjer. När jag kom tillbaka från min prommis fick jag veta av min hostmamma att de spelade in scener till en serie som heter Blue Bloods. Tydligen hade dem spelat in i vår lokala mataffär under dagen så den hade varit stängd. Då hade det stått på en lapp utanför att det var för att dem spelade in scener till serien. 
 
Lastbilar fulla med inspelningsgrejjer
Dem spelade in på natten, men med lamporna de hade kunde det lika gärna varit dag.
 
Skådespelar och producenter stolar. På den ena stod det Jamie Reagan,
kollade upp det och det visade sig vara en av karaktärerna i serien. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0