Den stora balen

Igår var det dags för den väntade och planerade balen.

Jenny kom till mig redan kring 12 tiden för att hjälpa mig med håret. Det var en stor process som tog rätt mycket tid, men med spotify kändes tiden rusa förbi. Sen när man fick se resultatet var det ju lugnt värt det! De var hur fint som helst! Jenny du är fruktansvärt duktig och jag hoppas du förstår hur mycket cred du ska ha för den håruppsättningen!



När klockan slog 2 kom kusin Linda förbi och gjorde en makalöst fin balsminkning. Som dessutom höll hela kvällen. Jag tackar och bockar för den hjälpen, jag hade inte lyckats med något så när på så bra som det blev!

Kring 4 kom jag fram till resten av sällskapet hos Martin. Där åt vi lite god paj och inväntade limousinen som skulle ta oss fyra uppklädda par till röda mattan.  

Under resan i den vita limousinen med den häftiga inredningen blev vi bjudna på skumpa. Men det bästa var när vi började närma oss avstigningen och limmon bara körde om allihopa som stod i bilkö för att komma fram. Många hade stått i mer än en timme och vi bara passerade förbi! Nog kände man sig allt lite viktig!

Att gå på röda mattan var en annorlunda men rolig upplevelse! Massa personer som totalt stirrar ut en, en massa människor man känner som ler samtidigt som dem knäpper ett foto, någon som intervjuar och en fotograf som fotar för en tidning. Man kände sig lite som en minikändis och det var ju inte helt tråkigt! Tyvär är man kanske inte lika fotogenique som dessa världsvana människor, men här kommer två bilder i alla fall.

               
                                     Bara glada miner på röda mattan

           
                                Den här bilden är tagen av Linnea Enberg

När alla andra kompisar var samlade inne i ballokalen tog vi några bilder tillsammans för att sedan mingla och vänta på maten.

Den lite sena middagen bestod av en buffé med helstekt fläskfilé, krämig potatisgratäng serverat med varma grönsaker och bea. Smakade väldigt bra! Det bjöds även på en fromageefterrätt.

Kvällen fortskred med att bandet Movits uppträdde, även annan musik spelades och en stor del av alla dansade. Sen drogs det prom queen och prom king och kvällen avslutades inte föränn kring 1 tiden då alla från vårat bord var helt sluta efter en massa roligheter!

Kommentarer
Postat av: sofia

du var heeeelsnygg ;) :D :D

2010-06-10 @ 22:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0